​Hapet bari i parë i bitcoin në Evropë

Bari i parë i bitcoin në Evropë, ku të ftuarit përveç se do të pinë kafe do të mësojnë edhe rreth kriptovalutave, është hapur në qendër të Romës.

Në këtë objekt hotelier do të jetë e mundur të informoheni për monedhat, të cilat, sipas mediave italiane, janë gjithashtu të mundshme për pagesa, si dhe regjistrimin në platformë, blerje dhe tregti.

Bari i bitcoin, një vend takimi për njerëzit e interesuar për kriptovaluta, është hapur pranë ‘Piazza Barberini’ në kryeqytetin italian.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet