​Fotografia që ia ndryshoi jetën

Pak njerëz mund ta kenë fatin e një filipinaseje që shkrepja e një fotoje t’ia ndryshoi jetën rrënjësisht për të mirë.

Më 14 maji 2016 një vajzë 12 vjeçare u fotografua në rrugë nga fotogafi Topher Quinto dhe dy vjet më vonë Rita Gaviola është një aktore dhe modele që ka shumë fansa në mbarë Azinë.

 

Kategoritë
KurioziteteTë ndryshme

Të ngjajshmet