​Foshnja fle në qese amniotike, mjekët pritën shtatë minuta para se të zgjohej

Lindja e trinjakëve është shumë e rrallë, dhe madje edhe më e rrallë kur lindin në qese amniotike.

Gjatë lindjes së tri trinjakëve, mjeku Rodrigo da Rosa Filho përjetoi një surprizë të vërtetë, pasi dy nga tre foshnjat ishin në qesen amniotike, por në vend që të hapnin qesen amniotike menjëherë, ata vendosën të admirojnë fëmijën, raporton portali “Miss Mom”.

Foshnja e tretë, Adeline e vogël, ishte duke u rrotulluar në qesen e saj dhe duke fjetur për shtatë minuta të plota.

“Le të admirojmë, ndërsa ajo fle. Kështu që kemi kaluar shtatë minuta duke parë sjelljen e saj sikur të ishte akoma në stomak. Është magjia e jetës”, ka shkruar Filho.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet