​Deputetët votojnë pro pagesës së rrezikshmërisë për zjarrfikësit

Seanca e Kuvendit të Kosovës, ku po votohen një nga një amandamentet për projektligjin për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2020, pothuajse është nga fundi.

Deputetët kanë miratuar amendamentin e propozuar nga deputetët e VV-së për pagesën prej 100 eurove për rrezikshmërinë e zjarrfikësve.

Gjithashtu, është miratuar edhe një amendament për ndërtimin e disa shtëpive në veri.

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet