​Arrijnë në Kosovë automjetet ushtarake për FSK-në

Kanë arritur në Kosovë automjetet ushtarake për FSK-në.

Nëpër media po qarkullojnë disa fotografi ku shihen këto automjete të cilat kanë arritur në Han të Elezit.

Këto mjete të blinduara janë blerë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Ndërkohë, ende nuk janë dhënë detaje se sa është shuma e shpenzuar për këto mjete, dhe sa pritet të shpenzohen në të ardhmen.

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet